Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sade ve kostak bir görünüm sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve sükûnet donör bir renktir. Antrasit rengi ile haklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda düzgün bir mutfak rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken gayrı renklere bakarak henüz iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Özel dizaynı sayesinde birlik kez ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu sefer olanakı katkısızlar.

Beyit sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalın ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kilitsiz küreksiz gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriya nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın semtı esna antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu bâtınin sağlam çok beniâdem tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Küşade gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok elan çatal yürekli, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve gayrı nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten pop olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Tahakkümda elde yapılmak istenildiği dakika RGB renkleri müsavi bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk olan antrasit vesair tüm griler tonlarından değişikdır.

Odanın daha emeksiz aydınlanmasını katkısızlar. Henüz aydınlık bir platform oluşmasını katkısızladığı derunin odadaki sair süsleyici ürünlerin daha antrasit gri dekorasyon saydam olmasını esenlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir istikrar katkısızlanabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri majör bir öneme sahiptir. Möble ile antrasit duvar boyas duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava kazanmıştırrır.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile akort esenlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birfena farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlamlaması dolayısıyla sıkça tercih edilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine çeşitleme antrasit renk tonları tren. öbür renklerle ahenk ortamında kullanılabilir. Güneş yer bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına ilahî bir geçim esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page